Zon, Zee en strand....
Door: Jiksel
Blijf op de hoogte en volg Jikke
20 Juli 2006 | Denemarken, Kopenhagen
Maar ik heb genoeg te vertellen want het is een enerverende week geweest deze week. Misschien ook leuk om te weten hoe het natuurlijk met Sarah gaat. Nou op het ogenblik zit ze nog steeds in Engeland en om precies te zijn in Londen bij haar tante. Ze heeft daar een afspraak bij de kliniek morgen en hopelijk geeft dat wat uitslag over hoe nu verder en kan ze alles regelen zodat ze weer naar Denemarken kan komen om het programma af te draaien, want ze is nog steeds heel zeker dat ze nog naar Afrika wil en dat is door dit allemaal nog meer versterkt. Waar ze het vandaan heeft weet ze niet helemaal maar ze denkt zelf aan Zimbabwe 5 jaar geleden toen ze daar was, maar zeker is het niet. Maar dan moet je ook nog eens gaan nadenken met wie je allemaal naar bed bent geweest en die je moet bellen om te zeggen dat ze zich ook moeten laten testen. Op zich best lastig om te doen denk ik zelf. Gelukkig waren het er niet veel zoals ze zelf al zei, maar blijft lastig. Voor hun allen een geluk is dat ze tot nu toe allemaal HIV negatief zijn getest. Dit was voor Sarah wel een hele opluchting. Het wachten is nog op haar laatste vriendje en die krijgt donderdag uitslag dus Fingers crossed en hopen voor de best. Maar ze is nog wel een beetje in shock toestand en haar familie pakt het gelukkig vrij goed op al was het wel zwaar om te vertellen allemaal. Kan er lang over uitweiden en dat komt door ingewikkeld familie stamboom dus dat wordt misschien later eens uitgelegd als ik niets te vertellen heb. ( net alsof dat voor zal komen!!!) misschien dan es een keertje een kort verhaal zou ook leuk zijn denken jullie niet???
Nou op dit moment zit ik aan de grens van Kopenhagen en werk ik in een kajak,boogschieten, hardloop kamp als chauffeur. Aangezien tante Miepie hier alle rijbewijzen heeft en ze hier een chauffeur te kort kwamen om met een busje+ aanhanger te rijden. Nou is erg leuk want ik rij van strand naar strand met allemaal Denen in de auto en dan geniet ik even van de zon en hoe warm het wel niet is en dan wil ik ook nog wel eens klagen over de warmte( erg slim en ik ga nog wel naar Afrika), maar geloof dat Nederland ook aardig warm is. De school hier is echt geweldig staat mooi op de ruimte aan een groot meer waar je nu jammer genoeg niet in kan zwemmen door alle algen groei maar toch het ligt aan een meer en tussen de bomen. Heb hier een kamertje is net een hotel met douche en wc zomaar voor mezelf dat is eens wat anders dan het te moeten delen met 20 andere mensen. Dus zeg maar rustig Jik geniet weer op volle teugen en mij rijvaardigheden worden af en toe ook op de proef gesteld en uitgedaagd en ja, we gaan geen uitdaging uit de weg, maar lesgeven in achteruit rijden valt niet mee als mensen niet luisteren naar wat je zegt, maar zoals mijn Bijdehandboekje me verteld: “Geduld is een schone zaak en goed voor de Ziel.”
Dit vind ik is mooi einde van het verhaal voor vandaag.
Leafs
21 Juli 2006 - 17:48
Antoon:
Iedereen zit vast in de zon met het mooie weer. tot nu toe niet veel reacties zie ik.
maar tis alweer een hele update.
Je verveelt je geen minuut heb ik wel in de gaten. Toppie!
en je driving skills worden aardig ge/misbruikt ;).. had zeker al een aardig voorgevoel dat het ooit wel eens van pas zou komen. knap hoor!!
zal weer even bij het hondje van doreen kijken. die is hier 3 week uit van huis. tot nu toe (dag2) gaat het goed. Leeft nog steeds. gelukkig pakt deze water ;) doen de planten niet :S.
en dat verhaal horen we ongetwijfeld nog eens.
tot zover.
groeten
antoon -
21 Juli 2006 - 18:40
Antoon:
maar tis alweer een hele update.
Je verveelt je geen minuut heb ik wel in de gaten. Toppie!
en dat verhaal horen we ongetwijfeld nog eens.
tot zover.
groeten